Έργο

Τα τραγούδια του Έρωτα και της Αγάπης

Χώρα

Κίνα

Πόλη

Πεκίνο

Τόπος

Απαγορευμένη Πόλη

Οργάνωση

Υπουργείο Τουριστικής Ανάπτυξης, Ε.Ο.Τ., Διεθνής Έκθεση Τουρισμού "BITE 2006"

Ερμηνευτές

Νένα Βενετσάνου, Νίκος Κουρουπάκης, Τζούλια Σουγλάκου, Ζάχος Τερζάκης, Χορωδία της Εθνικής Συμφωνικής Ορχήστρας της Κίνας, Συμφωνική Ορχήστρα του Πεκίνου

Διεύθυνση

Ηλίας Βουδούρης

Ημερομηνία Έναρξης

22/06/2006

Ημερομηνία Λήξης

01/07/2006

 

πίσω στις δραστηριότητες εξωτερικού

 

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ

Η ΟΡΧΗΣΤΡΑ "ΜΙΚΗΣ ΘΕΟΔΩΡΑΚΗΣ" ΣΤΗΝ ΑΠΑΓΟΡΕΥΜΕΝΗ ΠΟΛΗ ΣΤΟ ΠΕΚΙΝΟ

Πέμπτη 22 Ιουνίου 2006

Το Υπουργείο Τουριστικής Ανάπτυξης της Ελλάδας, υπό την αιγίδα του Ε.Ο.Τ., στα πλαίσια της διεξαγωγής της Διεθνούς Έκθεση Τουρισμού "BITE 2006" στο Πεκίνο, διοργανώνει συναυλία με τη συμμετοχή της Λαϊκής Ορχήστρας "Μίκης Θεοδωράκης". Η συναυλία θα διεξαχθεί την Πέμπτη 22 Ιουνίου και ώρα 19:00 στο Μέγαρο Μουσικής της Απαγορευμένης Πόλης στο Πεκίνο.

Η Λαϊκή Ορχήστρα "Μίκης Θεοδωράκης" υπό τη μουσική διεύθυνση του Ηλία Βουδούρη και με ερμηνευτές τους Νένα Βενετσάνου, Νίκο Κουρουπάκη, Τζούλια Σουγλάκου και Ζάχο Τερζάκη, θα παρουσιάσει την παράσταση Τα Τραγούδια του Έρωτα και της Αγάπης, σε μουσική Μίκη Θεοδωράκη και με τη σκηνοθετική επιμέλεια της Μαργαρίτας Θεοδωράκη. Μαζί τους θα συμπράξουν η Συμφωνική Ορχήστρα του Πεκίνου και η Χορωδία της Εθνικής Συμφωνικής Ορχήστρας της Κίνας.

Η εκδήλωση εντάσσεται στα πλαίσια των πολιτιστικών ανταλλαγών μεταξύ Ελλάδας και Κίνας και στοχεύει στην προβολή της Ελλάδας στο εξωτερικό, καθώς το έργο του Μίκη Θεοδωράκη είναι το πλέον αντιπροσωπευτικό και αναγνωρίσιμο του ελληνικού πολιτισμού και παράλληλα αποτελεί σημαντικό πυλώνα του παγκόσμιου πολιτισμού.

Search